Over van CoolBlue

Over van CoolBlue

Duitse Doggen

De eerste keer dat ik een Duitse dog zag was ik direct onder de indruk van het opvallend zachtaardig karakter, zo'n grote lieve hond! Maar natuurlijk ook van de krachtige lichaamsbouw, de kleurslag, gewoon een statig voorkomen. Na de aanschaf van mijn eerste Duitse dog genaamd "Questa" is de passie voor Duitse doggen nog meer versterkt. Vele trainingsuren, diverse internationale hondenshows en de vele prijzen schepten nog meer een diepere band en respect voor het fenomeen de Duitse dog.

Bijna vanzelfsprekend was het dan ook dat mijn kampioen "Questa" op een keer pups zou gaan krijgen met als gevolg de start van een eigen kennel genaamd, Nederlandse Duitse doggen kennel "Van Coolblue".  Het is dus met recht ontstaan uit liefde en passie voor de Duitse dog. Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik gespecialiseerd ben in die mooie blauwe kleurslag. Niet al mijn honden worden ingezet voor de fokkerij, ik heb de honden hoofdzakelijk voor het plezier en plan alleen een nestje als ik ervan overtuigd ben.
Belangrijke elementen zijn hierbij dan; een superfijn karakter, uitstekende verschijning en een prachtige blauwe kleurslag.

Ik wens je veel plezier met het bekijken van mijn website, de verhalen, de foto's, de nieuwtjes en nog veel meer.....
Mocht je toch nog vragen hebben dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Vriendelijke groet,
Brigitte Freuling